Osvaldo Viberti

Tilbage i begyndelsen af halvfemserne, besluttede Osvaldo Viberti at gå i gang med at viderefører vingården, som var en arv fra hans bedsteforældre Assunta og Tistin.

En afgørelse truffet efter at have set igen et gammelt billede, hvor tre generationer blev stedet arbejder sammen i familiens kælder, i Serra dei Turchi.

I dag driver Osvaldo sin gård, med hjælp fra sin kone Carla og deres sønner Anna og Paolo. En familie der alle arbejder passioneret med at lave  fremragende vine, som deres forfædre var.

Omkring ti hektar vinmarker er en del af gården, primært dyrket med Nebbiolo vinstokke (ca. 4.3), Barbera vinstokke (ca. 3), Langhe Nebbiolo vinstokke (ca. 0,7), Dolcetto vinstokke (ca. 1) og Nascetta vinstokke (ca. 1).

Det er vinmager Sergio Molino der understøtter Osvaldo med hans værdifulde råd. De har begge ved godt, hvor mange faktorer er involveret i processen med at producere fremragende vine. Klima, jord sammensætning, placering af vinmarker, at al den omhu, indtil en perfekt druernes modenhed, en masse omsorg og udvælgelse af de bedste druer, kælder fabrik. Og sidst, men ikke mindst, en passion om kvalitetsvine.

Luk menu
×
×

Kurv