Rappellino

Dario Rappellino

Familien Rappellino’s vingård er beliggende i hjertet af Monferrato bakkerne, området omkring Asti blev for over tusind år siden overdraget til den legendariske ridder Aleramo, der blev den første Marquis i regionen.

I 3 generationer har dette hus lavet vin her, de bruger kun druer fra egne vinmarker, som er ideelt placeret på de frugtbare skråninger.

Dario fortæller:

Min bedstefar startede i 1924, og så efter ham min far, de har arbejdet hårdt for at opbygge vinmarkerne og vores vinproduktion, det er deres erfaringer vi stadig arbejder med.

Vinfremstilling kan være hårdt, men de og jeg nægtede at skære hjørner og altid troet på kvaliteten frem for kvantiteten, for at bevare integriteten af vores produkt, selv på de vanskeligste tider.

Mit navn er Dario Rappellino, og jeg er den nuværende administrator af familiens tradition, som jeg vil bevare i fremtiden.

Vores mål er at producere bedre og bedre vin, og er af den faste overbevisning, at kvalitet fjedre fra den kærlighed og respekt, vi giver for vores land, og fra de økologisk følsomme processer, der afspejler den følelse. Vi opsøger de bedst mulige druer og konstant kontrollere alle trin i vinfremstillings cyklus for at sikre optimale resultater.

Luk menu
×
×

Kurv