Sulin

I hjertet af Monferrato-regionen, et land gennemsyret af antikke civilisation, historie og skønhed, hvor fra hver bakke kan man beundre fortryllende landskab og uovertruffen naturlige udsigt har Fracchia Familie arbejdet i vinfremstilling sektor siden Vittorio Fracchia grundlagde forretningen i 1919.

Gården er nu nået til fjerde generation, og holder de samme grundlæggende værdier og tilgang til vinfremstilling uændrede.

For det nye årtusinde, har Mauro og Fabio Fracchia besluttet at starte et nyt projekt, det Sulin Farm, som samler alle de vinmarker, der ejes af familien, for at skabe en forretning udelukkende fokuseret på dyrkning og forbedring af disse vindyrkningsarealer, der kan foreslå sig selv – i en dynamisk og konkurrencedygtig måde på de internationale markeder.

Hvorfor hedder vi  “Sulin”?

I den regionale dialekt, betyder Sulin solrigt, og vinmarkerne i Fracchia familie fortjener helt sikkert denne appellation, takket være deres sydlige placering på bakketoppe eller langs afrundede bakker, fuldt eksponeret for varmen fra solen.

Den “Sulin” jorden er kalkholdig, og derfor specielt velegnet til vindyrkning, påvirkninger druerne med et robust og karakteristisk modning.

Luk menu
×
×

Kurv